UPS CENTRALE - eugen service computer

TEL: 0769688297                                                                                                    email: eugen.service.computer@gmail.com                                                                                    Program call center 09.00 - 17.00
EUGEN SERVICE
  COMPUTER
"Conectăm performanța la potențial, un click la o dată!"
0769688297
EUGEN SERVICE COMPUTER S.R.L. - Sebes
Du-te la conținut
Ce este un UPS și de ce este bine să folosești unul pentru centrala ta?

Întreruperile de curent cauzate de unele defecțiuni ale rețelelor de utilități sau din alte motive sunt, într-o anumită măsură, evenimente comune, care pot apărea în orice moment. Deși nu poți face mare lucru pentru a preveni aceste situații, există câteva soluții pentru a evita consecințele costisitoare pentru casa ta, iar una dintre cele mai îndemână măsuri este utilizarea unei surse neîntreruptibile de energie electrică (UPS).
În articolul de mai jos, vom trece în revistă informații utile despre UPS, de ce este important să ai în vedere acest echipament, beneficiile ce vin odată cu instalarea acestuia, unde îl găsești și, bineînțeles, care sunt prețurile.

Cum funcționează un UPS pentru centrala termică?

În general, majoritatea UPS-urile funcționează într-o manieră oarecum asemănătoare. La interior, acestea conțin un redresor, care transformă curentul de 230V în curent de 12V. Energia rămâne stocată în baterie până în momentul în care apare o pană de curent, când va folosi energia deja stocată la de 12V, o va transforma înapoi la tensiunea de 230V, care, mai apoi, va fi utilizată pentru a asigura funcționalitatea pompei centralei.
Toate centralele termice au pompa de circulație acționată de un motor în curent alternativ (230V, 50 Hz). Motorul este construit să funcționeze cu o tensiune alternativă sinusoidală. Un amănunt foarte important care nu trebuie scăpat din vedere este faptul că doar sursele UPS care asigură aceasta sinusoidală pură sunt indicate pentru a fi folosite la centrala termică, în caz contrar centrala nu va porni sau se va defecta.
UPS-urile pentru centrale sunt complet automatizate, asigurând automat trecerea pe acumulatori și ulterior la rețeaua de energie. Marea majoritatea a UPS-urilor pentru centrala termică vor încărca automat și acumulatorul.
Acesta trebuie să funcționeze doar în conformitate cu indicațiile producătorului, doar în acest fel poți fi sigur că durata sa de viață va fi mai mare. Dispozitivul se va amplasa pe podea, într-un mediu uscat și curat, fără să fie expus la praf, căldură sau umiditate. Se va conecta la priză după ce au fost selectate aparatele care vor atașate și care au o importanță ridicată pentru tine.


Disponibilitate imediată
275.00 lei
Adaugă
New!
Disponibilitate imediată
315.00 lei
Adaugă
New!
Disponibilitate imediată
335.00 lei
Adaugă
New!
Disponibilitate imediată
489.00 lei
Adaugă
New!
Disponibilitate imediată
550.00 lei
Adaugă
New!
Disponibilitate imediată
750.00 lei
Adaugă
New!
Disponibilitate imediată
1200.00 lei
Adaugă
New!
SC EUGEN SERVICE COMPUTER SRL
ROMANIA,ALBA,SEBES, Str. Stefan cel Mare, nr.2
tel: 0769688297
email: eugen.service.computer@gmail.com
j01/579/2010
ro27517026
RO60BTRL00101202S92281XX
BANCA TRANSILVANIA
  • EUGEN SERVICE COMPUTER nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
  • Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
  • inainte de a comanda va rugam sa sunati pentru a confirma daca produsul este pe stoc
  • ATENTIE – stocul se actualizeaza 0 data pe saptamana asa ca pot surveni inatvertente.
Înapoi la cuprins